We are so young, our lives have just begun...

Jag skapade min blogg ganska impulsivt i söndags. Det gick väldans snabbt. Den här veckan har jag haft som testvecka kan man säga, och för att vara en i stort sätt nybörjare på det här har det väl gått ganska OK. Problemet är ju nu att jag ska resa bort några veckor (hallå det är faktiskt sommar), så jag kommer senare försöka dra igång den här bloggen ordentligt när jag kommer hem.

Njut av lite musik så länge från det finska bandet H.I.M. De är sjukt bra!


Seeya Clowns (i will be back!)


Titta vad som droppade in i min brevlåda!

Vad jag har hört (och läst) är att det här är en grymt bra film. Har väntat i månader att se den och äntligen slog jag till och köpte den på cdon.




Kan göra en recencion när jag har sätt den.

Bye Clowns!!!


Don't blame it on the sunshine

De senaste två-tre veckorna har varit väldigt soliga och varma (galet varma!). Jag tror att många, precis som mig, har haft en toppen sommar hittills. Och det är bra, för förra året var det inte mycket solsken, så man ska ta vara på den korta perioden av sol och värme Sverige faktiskt har.
Men det var inte riktigt det jag skulle skriva om. Jag slutar mitt sommarjobb på fredag (yahoo), och jag har en känsla av att det här goda vädret kommer att sluta ungefär där. Det skulle vara så typsikt min tur förstår ni.

Jag har inte kollat upp det än, men det skulle inte förvåna mig om det regnade på fredag, eller t.o.m. åska. Eller snöa kanske? Men vare sig det är soligt, regnar, haglar eller regnar köttbullar så blir semestern lika bra för det. För det är det det är, semester!

Bye Bye Clowns 



...blame it on the Boggie


Time has come to make things right...

Jag har nämnt i ett tidigare inlägg att jag var sur över Muse inställda konsert nu i sommar. Konsterten skulle ha varit idag. Kl 19.00. Så idag är jag sur. Riktigt sur.

Det jag verkligen hoppas är att de kommer lägga in en extra spelning här i Sverige (och gärna här i närheten av Stockholm) för att gott göra alla fans som hade sätt fram mot det här så mycket.




Den här låten är en av de bästa i hela musikindustins stora samling av trudelutter, och det är en ganska stor samling.

Tänk vad det är jag missar nu. Jag är så irriterad.

Bye Bye my clowns!


Hard work work

Åldringar kan vara lite roliga ibland. Ibland. Men de är oftast jobbiga. Särskilt när de vill till toaletten. Det är allt jag har att säga (men jag vill lägga till att den hära värmen håller på att ta kål på mig).

Bye Clowns

Jag är fan helt omöjlig ibland

Idag på ålderdomshemmet (mitt sommarjobb) råkade jag göra sönder en toalett. Och hur lyckades jag med det? Vred på någonting som gick att vrida på bakom toaletten så att vattenfödet ökade och trycket gjorde att toalettstolen spräcktes.

Well, today i'm a clown!

Byebye


104 dagar senare

En av världens mest olyckligaste tabbe fortsätter tabbar sig. Vi alla ville väl att den där fördömda jävla läckan skulle hålla tät nu efter den där hättan man hade lagt på, men tyvärr så ser det ut att våra optimistiska förhoppningar är förjäves. 
Pga det höga trycket som nu bildas har nu oljan börjat leta efter nya vägar att ta sig igenom. Det sipprar nu ut olja i närheten av hättan. BP vill såklart tona ner allting genom att försöka med prat om uppmuntrande tester. hmm hmm.

Hättan är då ingen permanent lösning som man tydligen nu ser det utan det är tänkt att borra sidohål där man kan pumpa upp oljan istället.



Bye Bye Clowns

Källor:
http://svtplay.se/v/2080517/ny_oljelacka_i_mexikanska_golfen
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7488278.ab

 


and we'll love, and we'll hope, and we'll die, all to no avail, all to no avail

Äntligen hemma! En hel solig dag gick åt att vakta gamla tanter. Men jag ska inte vara så hård. Det här sommarjobbet är inte det roligaste, men nu efter två veckor har jag vant mig (plus att åldringarna gillar att jag är där). Man är allmänt nyttig för samhället liksom. 3 veckor klara man av, och extra pengar säger man inte nej till.



Är sjukt sur på Muse som ställde in sin konsert den 21 juli! Det skulle varit så otroligt coolt för de sägs vara ett av världens bästa liveband. Nu får man sitta hemma och vara sur istället.


Time to go!

Anledningen till att jag är uppe så tidigt på en sommarmorgon är att jag ska till mitt sommarjobb. Börjar kl 8 prick på ett ålderdomms hem och slutar halv 5. När jag kommer tillbaka hem kan jag berätta allt om det, för det är jävligt intressant!

bye bye clowns


Ready Set Go.

Jag har funderat på det här riktigt länge faktiskt, och nu har det då blivit dags för lilla mig att starta en blogg. 
Jag ska bli en framgångsrik, stor och välbetald bloggerska som kommer styra över internet!
Eller inte. Vet inte riktigt varför jag gör det här än, men allt eftersom tiden går får jag väl reda på det.

Medans jag gör det så får ni någonting att glo på!
Ta nu och njut av denna fantastiska trailer som visar den nästa stora storfilmen.




Jag ser absolut ingenting som kommer stoppa den här filmen att göra revolution.
Älskar It's Raining Men avsnittet.

Bye Bye Clowns
/Paddy


Be Prepared!

Hej hej!
Min nystartade blogg kommer att dra igång ordentligt så fort jag är klar med design och annat.
Förhoppningsvis blir den värd att läsa.

Bye Bye Clowns
/Paddy

Blogg nr 28 356 677

Typ.

RSS 2.0